Enquesta No Surrender

Gestió d'equips en moments de crisi

Amb l'enquesta No Surrender les empreses podreu fer un ràpid diagnòstic d'aspectes clau per a la gestió del vostre equip humà durant la crisi del COVID-19 Coronavirus:
  • La capacitat de resposta de l'empresa davant la crisi
  • L'estat anímic de les persones
  • L'eficiència en el teletreball
  • Els suggeriments de l'equip

L'enquesta és curta, té 12-16 preguntes. Aconseguireu feedback directe i en temps real dels treballadors que us permetrà prendre decisions de millora per reaccionar en aquests moments tant disruptius.

Com funciona?
1.Registra la teva empresa usant el formulari
2.Un cop registrada rebràs un email amb dos links:
  • Link a l'enquesta
  • Link als resultats
3.Distribueix el link de l'enquesta entre els treballadors per tal que contestin. El link permet que totes les persones que vulguin contestin, preservant el seu anonimat.
4.Utilitza el link dels resultats per analitzar les respostes, veure KPIs, llegir comentaris, treure informes, crear DAFOs, etc.
Quin preu té?
L'accés a l'enquesta i resultats és totalment gratuït i ho continuarà essent durant 6 mesos. Poden contestar tantes persones com vulguin. Al cap de 6 mesos (si la crisi del COVID19- Coronavirus ha acabat), esborrarem les vostres dades, i és probable que la inscripció a l'enquesta deixi d'existir. Abans de fer-ho t'avisarem per si vols descarregar les dades de les respostes.
És anònima i confidencial?
Completament:
  • No s'emmagatzemen dades personals dels participants. Només es guarden les respostes a les preguntes de l'enquesta
  • Cada empresa només pot veure els seus resultats
  • Openmet es compromet a no publicar ni difondre mai el nom de la vostra empresa, ni les respostes, ni les vostres dades, excepte si ens demaneu de fer-ho per algun motiu.

Farem servir les dades agregades a nivell global per extreure'n conclusions de mercat, potser publicar algun article i/o compartir-les amb altres empreses. Si ho desitges, compartirem amb tu la informació agregada per tal que tinguis un benchmark de referència

Formulari
Si us plau, introdueix les dades que s'indiquen a continuació i prem el botó que apareix a la fi de la plana per rebre l'email amb els links:
Atenció: Tots els camps són obligatoris